Isnin, 31 Mei 2010

design update

 peach

purple
purple+putih
 peach +maroon+kuning

purple +maroon

bunga dia warna purple (xtau kenapa jd warna biru)

purple +hijau



berminat utk dapatkan nya. sila hubungi saya di 019-3400311
semua brooch di atas berharga RM 10 sepasang or mix

Selasa, 25 Mei 2010

flower pin brooch

ade sape2 yang minat pin brooch yg ade bunga2 tu..
picture dibawah antara bg 2 design terhasil

bunga hijau  RM6 /pcs or RM10/pairs

bunga warna purple or pink

bunga color purple gak
RM6 /pcs or RM10/pairs
 berminat?..tel saya (019-34003110) or email ikacollection@gmail.com

Selasa, 18 Mei 2010

favourite

every time aku open komputer xkira di opis ke di umah ke
satu ke mesti an utk klik blog2 ni
1. http://www.hmetro.com.my/        ==  berita kena amik tau
2. http://utusan.com.my/            === berita terkini
3. http://www.budiey.com/ ==== ceta2 pasal artis
4. http://redmummy.com/ === hot mummy yg kluar paper ( blajo dr dia income 10k)
5. http://merpati66.blogspot.com/ == cuba2 belajo..kononnya nak g kelas (tp xsempat)
6. http://hazrina171.blogspot.com/ === idak ipar nun jauh di penang
7. http://mazzrais.blogspot.com/ == classmate masa UTM 
8. http://www.karangkraf.com/MingguanWanita/ === minat sgt2, kl beli buku dikoyak dek anak
9. http://somebodyinme.blogspot.com/ === classmate masa UTM br merantau jauh
dan yg ke 10
10. http://www.bezahra.com/  == jualan borong beg2.. nak kembang bisnes katakan

mmg xkan terlepas pandang aku akan klik gak blog/web nie

Jumaat, 14 Mei 2010

Pin Brooch Batch 2

Dijual secara borong
RM75/ box (50pcs)
berminat sila hubungi saya 019-3400311 (ika) atau email ikacollection@gmail.com

Pin Brooch Batch 1

Untuk dijual secara borong
Rm 75/box (50pcs)


berminat..sila tel 0193400311 or email ikacollection@gmail.com

Khamis, 13 Mei 2010

Safety Pin Brooch



semua harga produk di atas adalah RM 7/pcs
 saya suka menghasilkan lain sesuatu lain dr lain
gambo di atas antara koleksi yg saya hasilkan safety pin brooch berjuntai
rasenya market kat luar xde dijual
berminat? tel/sms  0193400311


Khamis, 6 Mei 2010

koleksi hanger handbag

Bentuk bulat dikelilingi batu
HB8-01 RM30 including pos express

Bentuk bulat dikelilingi batu
HB8-02 RM30 inlcuding pos express

Bentuk love putih
HB5-01 RM 20 including pos express

Bentuk love merah hati
HB5-03 RM20 inlcuding free pos express

Bentuk love merah
HB5-04 RM 20 including pos express

bentuk hati warna hijau
HB5-05 RM20 free post (pos express)


bentuk bulat
HB7-01 RM28 free post (pos express)

Rasenya harga yg dipaprkan berpatutan, compare dgn harga blog lain kl korang survey

Rabu, 5 Mei 2010

Hanger Handbag

Langkah pertama, saya ingin memperkenalkan hanger handbag
selalu nya bila kita pergi dinner atau kenduri kawin, kita tak tau mane nak letak handbag kita yg mahal tu
hanger handbag nie salah satu satu penyangkut bag kita dgn selamat dr kita letak kat atas riba or atas lantai or terpenyek kat belakang

Cara-cara penggunaan hanger handbag






How to use



antara koleksi-koleksi yang ada




dan akan ditambah lagi dimasa akan datang




Macam-macam ADa

Sudah lama ku ingin berblog. Dan akhirnya dapat jua membuat 1 email utk blog.
Ika Cllection adalah nama sbg 1 langkah utk saya menjual produk2 secara online.
Disamping itu coretan tentang kehidupan.
Akhirnya.. Aku maju setapak kedepan